Välkommen till Eventtech
– Svensk Evenemangsteknik!

Eventtech – Svensk Evenemangsteknik är en totalleverantör av teknik för event, produktlanseringar, kick-offer, fester och mässor. Vår verksamhet riktar sig till företag och festarrangörer som är i behov av teknik för att genomföra sin idé.

Eventtech – Svensk Evenemangsteknik agerar efter det behov som finns i varje situation. Vi erbjuder allt från helhetslösningar, idéskapande, projektledning och genomförande till delleveranser.

Eventtech – Svensk Evenemangsteknik fokuserar på förståelse för våra kunders behov samt vikten av design. Detta görs genom kvalitet och stort engagemang för varje kund och dennes behov. Vi är en naturlig partner för dig som skall arrangera event, produktlansering, kick-off, fest eller mässa. Verksamheten är huvudsakligen förlagd till Stockholms län, men leverans och projekt genomförs över hela Sverige.

Kontakta oss gärna för mer information! Då vår verksamhet inte är bunden till traditionella kontorstider har vi telefontid dygnet runt.

Vill du köpa in teknisk utrustning? Då kan vi hjälpa dig att ta fram rätt produkt till rätt pris! Tag kontakt med oss för personlig rådgivning och inköp.